tirsdag den 18. marts 2014

Bazar Vest -

For de ikke lokalkendte - lidt om hvad er bazar vest?

Har været der flere gange  og det er bestemt turen værd - altid duftende - spændende - farverigt med alt hvad hjertet begærer af eksotiske madvarer, krydderier, friske fisk og rigtig godt kød - især har vi fået super gode lamme koteletter - Uhmmm. Og står man lige og mangler et par snabelsko, et farvestrålende tæppe eller en sari - Så er det her.


http://www.bazarvest.dk/OM_BAZAREN.aspx?ID=438:





Om Bazar Vest


MAN KAN SIGE meget godt om moderne supermarkeder, men det er sjældent fantastisk at handle i dem. Derimod er det altid en appel til alle sanser at gå en tur i den gamle kedelfabrik, der i dag rummer Bazar Vest i Århus-forstaden Gellerup.

Grøntafdelingens udvalg, kvalitet og priser gør den enestående i Jylland. Bageren leverer
friskbagt brød til hele Århus. De to slagtere berømmes for deres ferske kød af høj kvalitet.
Og bazarkøbmændenes butikker bugner af linser, bønner og krydderier, som man ikke kan få andre steder. Andre har etableret sig med caférestaurantsmykke- eller gavebutik.

Med 1.000 vis af faste og nye kunder hver eneste uge året rundt, har Bazar Vest udviklet sig til et indkøbscenter med stor turisttilstrømning, en kulturel smeltedigel samt ikke mindst en indgang til arbejdsmarkedet for de mange butiksindehavere og deres ansatte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar