søndag den 23. marts 2014

Gruppeopgave - Börek - eller burek eller pirogge


Så kom der gang i køkkenet --- og jeg ville ønske jeg kunnne dele duften og smagen...  I må nøjes med synet og inspirationen til selv at gribe fat i råvarer og potter og pander - De er lidt besværlige - men ikke svære - og bestemt umagen værd. Uhmmm.

Gær, mælk, æg og salt er rørt sammen

Dejen klar til at hæve imens fyldet klargøres

Min nye grønsag - Mælkebøtte 

Løg, hvidløg, en rest ris og sød kartoffel et par æbler og en kæmpe bøtte med feta (til bare 30,- kr)

Mælkebøtte i XXL

Hakket og snittet


Det dufter bare så dejligt


Sød kartoffel 


Feta - eller hvad det nu må hedde, når det er på komælk


Der smages

Dejen deles op og rulles ud

En skefuld fyld på hver



Klar til ovnen

Så var de vist bagt

Uhmmm .... Godkendt 
Må jeg godt få en mere ....

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
    Svar
    1. Wow de ser gode ud, er helt vild med din nye grøntsag :-) Smagte den meget igennem i retten?

      Slet
    2. Den smager bitter i rå tilstand - men var rigtig fin som en lille del af retten - tror det bliver lige besk nok, hvis man bruger den alene - Har læst lidt mere om mælkebøtter og self' kan de spises, men som salat/grønsag bliver de bedst - og knap så bitre - hvis de vokser i mørke. Så man skal nok "dyrke" dem ligesom blegselleri.

      Slet