Så kom der gang i køkkenet --- og jeg ville ønske jeg kunnne dele duften og smagen... I må nøjes med synet og inspirationen til selv at gribe fat i råvarer og potter og pander - De er lidt besværlige - men ikke svære - og bestemt umagen værd. Uhmmm.
| Gær, mælk, æg og salt er rørt sammen |
| Dejen klar til at hæve imens fyldet klargøres |
| Min nye grønsag - Mælkebøtte |
| Løg, hvidløg, en rest ris og sød kartoffel et par æbler og en kæmpe bøtte med feta (til bare 30,- kr) |
| Mælkebøtte i XXL |
| Hakket og snittet |
| Det dufter bare så dejligt |
| Sød kartoffel |
| Feta - eller hvad det nu må hedde, når det er på komælk |
| Der smages |
| Dejen deles op og rulles ud |
| En skefuld fyld på hver |
| Klar til ovnen |
| Så var de vist bagt |
| Uhmmm .... Godkendt |
| Må jeg godt få en mere .... |
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletWow de ser gode ud, er helt vild med din nye grøntsag :-) Smagte den meget igennem i retten?
SletDen smager bitter i rå tilstand - men var rigtig fin som en lille del af retten - tror det bliver lige besk nok, hvis man bruger den alene - Har læst lidt mere om mælkebøtter og self' kan de spises, men som salat/grønsag bliver de bedst - og knap så bitre - hvis de vokser i mørke. Så man skal nok "dyrke" dem ligesom blegselleri.
Slet